WEDDINGS

Mišljenja smo da je radost i privilegija snimati Vaše vjenčanje, stoga ćemo uz Vašu radost, emocije i osobnost, stvoriti jedinstvenu i trajnu uspomenu, iznimnog sadržaja. Individualnim, profesionalnim pristupom posvećujemo se Vašim željama, afinitetima i svim osobnostima. Pružamo Vam sigurnost da ostvarite najljepšu uspomenu posebnog dana svog života.

Mladenci koji se odlučuju za nas, imaju nadasve profinjen ukus za estetiku i vizualni doživljaj, sa naglaskom na kvaliteti proizvoda.

Istinski je važno za fotografiranje i video snimanje vjenčanja angažirati profesionalni studio, sa uigranim kreativnim, stručnim i nadasve pouzdanim osobljem, koji svojim znanjem i iskustvom stvaraju ugodnu i opuštenu atmosferu. Primjenom profesionalne vrhunske opreme, kakvu si amateri ne mogu priuštiti, garantiramo jedinstven estetski doživljaj uz iznimnu tehničku kvalitetu vizualne forme.

Iskusni smo, strastveni i samouvjeren tim, uvijek spremni prihvatiti nove ideje i inovacije.

Jedinstvenog smo filmskog pristupa snimanja vjenčanja, istovremenim korištenjem i do sedam FHD DSLR kamera sa profesionalnim filmskim foto objektivima, kako bi dočarali kvalitetan dinamički doživljaj vjenčanja i osigurali najljepša sjećanja.

Iskreno i od srca zahvaljujemo se svim našim mladencima koji su nam ukazali povjerenje i veliku čast da budemo dio čarolije njihove ljubavne priče !


        Sretno mladenci!


Ines, Saba Art Studio